under en vanlig kväll..

..och en sedvanlig paus på balkongen utspelar sig denna konversation mellan två Gustafssons.

Lil' sis: Det blir mycket resande.. Kommer ni hinna med att göra det ni vill?

F: Det är nog lugnt, schemat är sjukt komprimerat.

Lil' sis: Vad betyder komprimerat?

F: Typ ihoptryckt.. Tajt.

Lil' sis: Aha, men fan va ballt att åka till Vietnam.

F: Yes, men hoppas man slipper se den misär som finns, tycker det kan vara jobbigt..

Lil' sis: Vad är misär?

F: Lidande, typ.

Lil' sis: Vilka svåra ord du använder! Ska alltid säga kontroversiell och bla bla..



Trodde Lillasyster gick ut med alla MVG utom två?..

Puss! /F

Mr Partyfighter!

Har precis kommit hem från en kickboxningstävling som jag körde idag. Trodde nästan inte att jag skulle kunna köra idag då vi var ute en sväng igår, där det kunde gå hursomhelst!
Det började igår med att jag skulle väga in mig inför tävlingen. Jag hämtade upp Gina och Hayes och gick på invägningen. Vi besämde oss sen för att käka sushi och mötte upp Daniel Lee, Juan, Nicket och Julle. Hayes kom sedan på den brillianta idén att vi skulle till East och "chilla". Efter 10 shottar och en del öl, där julle försökte hänga på hayes tempo, var julle kastrullfull.
image152
Hayes raggar på gulvästarna...

Som tur var lyckades jag smita innan allt gick till överstyr. Julle har man dock inte fått tag på idag.
Jag vakna imorse, hämtade upp en råbakis hayes, sen var det bara på med handskarna och fightas.
Kul att jag fick en liten fan-club idag! 10 polare va där å hejjade =)
image153
Hayes och hans små kycklingar!
image155
Taggad innan match!?

Jag gick iallafall två matcher. Min motståndare hade backat ur, så jag fick möta en kille på 82 pannor med 80 matcher med sig i bagaget. Men jag lyckades vinna ändå! Kommer vara lagom kaxig på festen ikväll ;)
image154
Kontrar whip-kick i huvet vid lowkick, lär er!

Har mkt tävlingar nu i Maj. Kör Thaiboxning nästa helg, SM i kungfu 11e Maj, SM i kickboxning 24e Maj.
Målet är att vara med i två landslag! Lite tråkigt att det är så mycket festade nu och man måste vara nykter, tränar nästan varje dag. Men jag lovar, jag kommer ta igen varenda droppe i sommar ;)

Pussar och lowkicks
Nissä the beast!

Äntligen grabbar!

Nu äntligen kommer jeansen som vi så länge längtat efter...
Jeans med inbyggda stringtrosor!!
Designern Sandra Tanimura har förstått våra behov med att man vill ha så lågt skurna jeans som möjligt. För att jeansen inte ska trilla av har hon kommit på denna brilianta idé!
image150image151
Nya PRS-outfitten? Hell ya!

Kommer bli riktigt schtekigt att gå omkring på tofta med dessa, sååå 2008!

Ses ikväll snorungar //
Nissä

PRS goes Stockholms Skärgård

Idag var jag och mina föräldrar ute vid Flipper Marina i Täby. Anledningen var för att hämta nycklarna och få en visning till en Aquador DC 26 som morsan och farsan inhandlade för ett par månader sedan. Nu väntas bara en praktisk genomgång hur båten funkar och styrs till sjös, sedan är det fritt fram för PRS och kanske ett par snälla damer att ta en trevlig dagstur ut i skärgården med bad, sol, grillning och en pilsner eller två!

Kom dock ihåg att alla måste börja vara snälla mot mig nu, den som är dum får absolut INTE följa med ;) hihihi!

Så här ser båten ut...

image148


image149


Puss

Nicket

Elak syster?

Fredagkväll och AIK - Trelleborg. Kvällen kan inte börja bättre helt enkelt. Dock en väldigt tråkig match men Obolo räddade oss, och tre poäng var inkasserat.

Hade bestämt mig för att vara nykter, så jag åkte o hämtade grabbarna i Henriksdal och hängde sedan med dem in en sväng till Fellows. Hittade Fredric o co med ett helrör på bordet. FAN, tänkte jag. Varför har jag valt o vara nykter idag? Det tar inte lång tid innan jag bestämmer mig för att lämna bilen i stan.. Dricker några drinkar, dansar lite men blir sedan hur trött som helst och vill bara hem. FAN, tänkte jag igen. Varför skulle jag dricka dem drinkarna? Vart ju ändå inte full..

Börjar knata ner för att hämta min jacka när jag stöter på ett gammalt ragg. Han var däremot helt spiknykter och jag kom på den bästa idéen någonsin. Han kan ju köra hem mig i min bil, vilket han snabbt nappade på. Jag somnar lite halv i bilen, och hör hur han försöker konversera med mig men jag mumlar mest tillbaka. Vaknar till när vi kör in på den guppiga parkeringen. Kliver ur bilen, får nyckeln av honom, erbjuder mig att ringa en taxi och knatar sedan upp med tunga steg mot sängen.

Var det lite elakt? Kanske trodde han att han skulle få följa med upp? Jag vet inte, men jag vet att det var niiiice att vakna upp själv dagen efter.

Lillsis


olyckligt alkoholintag

i fredags vankades det som sagt utgång. laddad till tänderna skulle vi ut och släppa loss på fellows. allt gick enligt planerna med bastu och förkrök.
väl inne i city är det jag och nicket som är först på plats, vi smiter in och lyckas lägga vantarna på ett bjudhelrör.
grym tajming tänkte jag med tanke på min extremt kassa ekonomi. (jag måste skaffa mig en stadig sugarmama!)

det som skulle bli en trevlig kväll med boysen mynnade istället ut till en snedtändning på den ryska vodkan för undertecknad. jag kan inte förklara vad som hände, helt plötsligt känns det bara som att alla ögon är på mig och jag har skämt ut mig för varenda liten kotte på stället. till och med nere i garberoben lyckades jag säga något extremt opassande och ogenomtänkt när dem frågade vad det stod på mitt bröst. försökte vara fyndig, slutade med K.A.T.A.S.T.R.O.F.

det var en kväll jag verkligen försökte få ordning på mig själv, men det jag ville säga lyckades jag inte förvalta fram, istället pressade jag bara fram ett otroligt icke smickrande eller charmigt mummel. fyllesnack är en sak, jag snackade lika mycket skit som en alkis gör när han ska förklara att han faktiskt inte är onykter.

det börjar egentligen med att en fager dam, som jag träffade några gånger för några år sedan, kliver fram och vi börjar prata. i dessa lägen brukar jag förstås vilja visa att man fortfarande är en skön prick och har utvecklats och vuxit som människa, blivit en skönare snubbe på alla sätt helt enkelt.
men icke, stackars tjejen måste fetångrat att jag en gång i tiden sett henne naken. hon måste verkligen ångra sig, för den kille hon försökte ha en konversation med svarade helt enkelt inte på hennes frågor. jag hittade konsekvent på något helt annat, helt irrelevant, helt osannoligt svar. inte bara muntligt heller, många oväntade och galna rörelser tvingade sig fram också. fråga mig inte hur eller varför.

dam nummer två kliver fram, samma historia bakom där också. REVANCH, tänker jag. nu jävlar. men fan, jag är ännu värre nu. ni vet den jobbiga killen som skriker er i örat när ni försöker prata inte på krogen? han som har svårt att stå rakt och därför med jämna mellanrum tar stöd mot er? det var jag, gånger 1000.

jag vågar egentligen inte gå in mer i detalj på vad jag verkligen sa eller gjorde. det lämnar vi, det är alldeles för skrämmande.

droppen gick när jag kommer på mig själv slå på nisse, inne på fellows. jag langar flera slag mot honom. hur dum kan man vara? alltså ärligt, nummer ett: det är min bästa vän. nummer två: det är nisse the beast.
vad håller jag på med? en jävla tur att han inte slog tillbaka.

när det går upp för mig att jag verkligen spårat bestämmer jag mig för att gå hem. jag bara ger upp, känner att min alkoholnivå egentligen inte passade något annat än dem gångerna man var karatefull kring valborg vid 16-års ålder.

tar min jacka, knallar ut med blicken i golvet, känner mig stört het och börjar min walk of shame hem. kommer till kungsgatan/sveavägen efter stadiga 20 min. starkt jobbat av en kille som tog ett steg framåt och fyra i sidled.
tänker att jag aldrig skulle orka ta tuben hem så jag ringer pappsen, räddaren i nöden denna kväll. fick vingla upp till honom vid hötorget och kraschade ganska snabbt på hans soffa efter att jag dragit ett par urkassa skämt för honom och hans sällskap.

vaknade upp med en av mina värsta bakfyllor någonsin, i had it comin', kan man lugnt säga.

försökte senare ta revanch på lördagskvällen genom en ny väldigt organiserad utgång. lååååång förfest (16:30-22.00), fest med peruktema samt fest på annexet vid globen. en fest där jag försökte bli lite på g, var ändå inne på min tionde dricka, men ingenting hände. jag störde mig egentligen bara på hur fula kläder bartenderna behövde ha på sig, undrade vem som hade valt den sjukt galna slipsen. gillade inte musiken. störde mig på hur många hockeyfrillor jag såg. jag var rätt torr. eller väldigt torr.

bestämde mig för att gå hem vid halv två typ. lika bra även fast jag visste att jag skulle ångra det dagen efter. hatar verkligen att ge upp en kväll sådär, jävla mes.


 här någonstans försvinner mitt humana beteende.

  eller kanske här, ögonen ser rätt tunga ut.

  hoppas att jag är kissnödig här eller något, annars vet jag någon som måste jobba på hållningen. jag ser väldigt bastant och manlig ut.


som tur är försvinner spåren efter mina bravader denna kväll här. är glad att jag inte fastnade på någon mer bild, det hade inte varit vackert.

det som verkligen räddar helgen är en sjukt mysig söndag med häng i kungsan och lite grillande vid årstaviken.
det var supernajs faktiskt. fick väcka danne med hans egen medicin i morse också, det var underbart skönt.
all cred till honom som fortfarande står upp med mig men det känder verkligen bra att få jaga upp honom ur sängen. jag gillar verkligen när han lackar till och slänger ur sig den sköna; "don't mess with the tennisball if you're a golfball!" vart kom den ifrån?

 jag gillar gisses totalt dissande min

 halva ligan

    nercabbat var oslagbart idag..

  ..även om det väckte lite övertaggade ryck



punggren var för övrigt ruggigt fyndig med vassa kommentarer hela dagen.
smakprov: "kan inte grillen börja brinna där på berget?" pungen svarar iskallt: "bergis".

peace out!

F

Hur man raggar upp en barbie docka

Att lyckas flirta upp en tjej är och har alltid varit mannens största mål, okej, iaf i PRS. Nisse har här gjort en demonstration i bilder hur man från första steget lyckas nå det sista. Till hjälp har han tjejen som alla killar spanat in i sin hemlighet iaf någon gång i livet, Barbie.


image136

Det första steget är det absolut viktigaste i hela raggningsprocessen, att göra ett närmande och lyckas skapa närhet. Det gäller att man gör det hela i hennes takt, ett stressat närmande kan lätt skrämma bort henne och då är du rökt. Tips för att komma närmare henne är till exempel att du berättar den berömda fiskehistorien eller låtsas sträcka på dig för att sedan lägga din arm runt hennes nacke. Som ni ser på bilden så har Nisse redan lyckats med detta och detta genom en annan version av fiskehistorie tekniken, fast ist för fiske så berätta han en gång om när han mötte Nicket på en herrtoalett och han hade en sån hääääääär stor... fast den storyn behöver vi ju inte gå in på nu.

image137

När du har lyckats med det första steget måste du relativt snart gå vidare så att tjejen inte hinner bli uttråkad. Fortsätt att fejka din ömhet och mjukhet som du, ge henne några komplimanger och försök sedan att kyssa henne.

image138

Om du sköter dina kort rätt så kanske du har tur att nå steg 3. Men detta steg kommer jag inte gå in på nu, utan det tar vi i ett nytt inlägg, då Danne kommer vara våran bildinstruktör ;)

Kyss på rumpan

/Nicket

Tjejer................

Jag har kommit fram till att (som så många gånger tidigare) tjejer enbart finns till för att höja en till toppen av berget för att sedan putta ner en och ta äran själv!
Men hur många gånger man än sätter sig i fällan så vill man bara ha mer, det är en drog! men jag är ingen mes som går in i rehab (kloster) för att bli av med det!
Så här kommer min kontakt annons:

image132

Namn: Julian Alexander Marklund

Ålder: 20+

Tel: 0734324321

Gillar: långa promenader i skogen för att sedan kolla upp vad blomman hette som vi såg i blomsterboken och Sing along på lördag kvällar, hand i hand och sjunga med.

Gillar inte: Stockholms hippa nattklubbar, moderna grejjer och filmer med coola effekter (som ni unga kallar det för).

Favorit film: Mannen som kunde tala med hästar

Favorit artist: Kicki Danielsson och Thorleifs

Om mig: Kille som tar allt som finns på marknaden just nu.... Snälla svara.....................

Förkrök i Nisses bastu och pool uppföljt av utgång

Fredag och vad piggar inte upp en mest om en härlig helkväll med boysen! Vi startade gårdagskvällen med ett par bärs i Nisses bastu och pool hus som, ni kanske vet, han har tillgång till genom sin husförening. Efter några svettiga timmar i bastun var det dags att dra oss inåt. Jag och Freddie gick in först och fick mot våran förvåning direkt service med ett bord och helrör på Fellows kostnad, krogar gör vad som helst nu för tiden för att få ha PRS hos sig! ; ) Mys vid bordet, lite dans och kvällen vart fullbordad!


image128

Förkrök vid poolen

image129

Helrör på Fellows

Här var det en skitsnygg bild på mig som jag tog bort / Nissä

Nisse tjata som fan att jag skulle lägga upp den här bilden, antar att han är nöjd ; ) Enjoy!


Kyss
/Nicket

Syster räddar bror

Med tanke på att min bror har tatuerat in syster på bröstet känner jag att jag måste göra något tillbaka.
Och bloggen, vad jag har förstått, betyder väldigt mycket för honom så nu tänker jag stå upp för Fredric.

Danne och Nisse, jag tror att det är ni som är lite "gay". Alla dessa påhopp på min bror får mig att förstå att ni är osäkra på er sexualitet, och istället för att ta reda på vad ni vill i livet hoppar ni på Fredric för att få bort blickarna från er själva. Plus att vad ni har gjort tillsammans vet jag att ni gillar varandra väldigt mycket. (ni vet vad jag pratar om)
Och Danne du har liksom en pung tatuerat på benet?!?

Det är okej, vi gillar er ändå. Speciellt jag. Nu kan vi ju gå o shoppa o kolla på killar tillsammans. Tihiiii

Freddie & Punggren Goes Vietnam + Thailand

A Hej.
Tyvärr måste jag meddela att Jag och Freddie lämnar Sverige den 30 april för en veckas lyxsemester i Vietnam och Thailand.
Jag och Fredric jobbar på Mediagallerian som i sin tur är med i Becker Golf & Network. Ett nätverk där många företag samarbetar. En gång om årer arrangerar Becker en resa och det här året fick jag och Fredric chansen att följa med.
Fick nyligen reda på hur dagarna kommer se ut.


Onsdag 30 April 2008
Stockholm - Ho Chi Minh City, Vietnam
Thai Airways flyger oss till Ho Chi Minh City via Bangkok

Torsdag 1 Maj
Ho Chi Minh City
Vi anländer i Ho Chi Minh City, Vietnam.(Saigon i folkmun)
Transfer med privat buss och incheckning på 5-stjärniga Caravelle Hotel.
( http://www.caravellehotel.com/default.aspx )
40 stycken "cyclos" står beredda fär en timmes tur runt de centrala delarna av staden.
Fria aktiviteter.
Samling i baren Saigon Saigon.
Middag i ett gammalt franskt kolonialhus.

Fredag 2 maj
Ho Chi Minh City
Gemensam frukost.
Grupp 1; Golf på Song Be Golf Resort eller Vietnam Golf & Country Club. Lunch på lokal restaurang.
Grupp 2; Sightseeing i Ho Chi Mihn City. Vi besöker Chinatown med sin lokala marknad, Tien Hau Pagoden, Krigsmuseet, Notre Dame katedralen och det kända postkontoret. Lunch på lokal restaurang.
Grupp 1 & 2; Fri eftermiddag - gemensam middag på kvällen.

Lördag 3 maj
Ho Chi Minh City
Gemensam frukost.
Gemensam tur till Cu Chi-tunnlarna, som byggdes och användes av Viet Cong under kriget. Cu Chi bjuder på mycket information och kunskap, resan dit bjuder också på ett "överraskande" stopp.
Lokal lunch.
Shopping och sightseeing i Ho Chi Mihn City.
Middag.

Söndag 4 maj
Ho Chi Minh City - Bangkok, Thailand
Gemensam frukost, transfer, flyg mot Bangkok.
Ankomst till "The City of Angels".
Privat bil och poliseskort till hotellet.
Incheckning på femstjärnigt hotell.
Besök på Thaiboxnings-stadion.
Middag på thailändsk rispråm.

Måndag 5 maj
Bangkok
Frukost.
Grupp 1; Transfer och golf på Alpine eller Thai Country Golf.
Grupp 2; Tåg till Mahachai-marknaden.
Lunch på Rose Garden.
Middag.

Tisdag 6 maj
Bangkok
Frukost.
Rundtur i Bangkok, vi besöker Grand Palace.
Färd med long tail boats in i klongerna, vi angör Shanggri-Las egen pir och äter lunch där.
Besök på thaiboxnings-gym. Vi lär oss konsten "Muay Thai".
Åter till hotellet.
Middag och sedan transfer till flyget.

Onsdag 7 maj
Bangkok - Stockholm, Sverige
Äntligen hemma och bemötta av alla Prs pojkar och FLICKA som hurrar för hjältarna.
Och vem vet kanske att dom fick med sig några Gifts som man säger borta i America. En eller 2 städare kanske?
Kan komma till bra hands efter alla fester på The Prs Mansion



image125
Caravelle Hotel, Vietnam


image126
Cyclos



image127
Song Be Golf Resort


Puss på mig!
Punggren - DanDiesel - Mr Love


fortfarande F som är diktator på denna blogg

ni sitter framför burken
försöker med fula medel
i hopp om att göra mig purken

det är två mot en
men det spelar ingen roll
ni kommer få igen sen

med mina dikter jag er lacka göra
ni försöker kontra
men gaysnacket är det enda jag får höra

punggren är hittills väldigt skonad
men släpper du din livlina
kommer du på mitt alldeles egna sätt bli ombonad

dags att komma på något annat
jag är inte fläckfri
men det verkar som era hjärnor stannat

jag avråder er att göra något nytt hugginlägg
för det kommer ni ångra
när det dyker upp bilder på era rövskägg!

Fredercio El Diktaro

Fredric "Desperate Gay" Gustafsson

Fick precis sms från Punggren
"Fan är det för fel på fredde? Aik-Hammarby, fredde står i klacken. Dif-Örebro på tv, fredde är och syr med en tjej."

Fredde är djurgårdare rakt igenom men står ändå i Aik's klack för att det va en tjej (?) där han ville träffa. Desperat.
Nu när Djurgården lirar ska han sy istället. Redan där tycker jag han är värd en bitchslap som wakeup. Men nä, han ska sitta och sy med en tjej dessutom! Gay

Fab five skulle utan tvekan tycka du var för gay.

image124
Jag tänker inte ens kommentera denna bild.

Nån som har förslag på hur vi ska dra ur fredde ur denna onda cirkel?

Endast början på hämnden
Nissä

om en pojke

pojke pojke lilla
hur kan du låta denna flicka
gång på gång göra dig illa?

du tycker hon är söt som en karamell
msn, facebook, mobil
kontakten är speciell

du väntar och hoppas
att ni någongång ska ses
men bara i hennes fälla du lockas

när ska detta få ett slut
vad kommer hända?
kanske får du dig ett skjut

hon verkar underbar
snygg, charmig och varm
du vill henne se med rumpan bar

du drömmer om tjejen
men hon finns inte
det är grejen!

Signerat F

Matmys

Den här bloggen handlar inte bara om party, knasiga historier, dikter och mode. Den handlar om MAT också!
Här är ett exempel på ett mysig måltid som jag och Mr Love (Punggren) gjorde i lördags när vi låg hemma och mös.
Vi struntade i allt party och grävde fram minnena från hemkunskapslektionerna man hade som 14åring.

image121
Meny de la PRS. Här har vi 2 olika sorters salami, 2 olika sorters ostar, (babybel och skrattande galna kosjukan-kossan) gravad lax, parmaskinka, lamribs, creme bonjour och kycklingklubbor ( ej på bild)

Till efterrätt åt vi chips&dipp och glass med cola- och chockladsås. Men då var vi för tjocka för att ta kort.

Söndag
Jag började söndagen med att åka å träna med Kevin, Daniel Lee och Björn Kjöllerström.
Jag fick ångra att jag åt 3kg mat dagen innan och fick åka hem med både blödande ben och blödande näsa.
Haltande lyckades jag iallafall komma in till stan (lite hjälp med att Punggren skjutsade mig). Vi mötte upp Nicket, Daniel Lee, Freddie, Kevin, Johanna, Lilsis, Dessi, och Anna-Karin. Vi åt på kungshallen och gick och såg Vantage Point som Julle gav 2 av 5 möjliga mjölkpaket (inte mjölk paket, Julle!)
image122
Kevin, jag (ser ut som 10år!) och Nicket
image123
Freddie och Daniel Lee

Filmen handlar om USAs president som blir skjuten och man får se ur 5 personers olika perspektiv på hur det går till. Filmen utspelar sig under 20 min kanske, och när man sett tre perspektiv e man ruggigt trött på att se samma sak. Slutet var dock roligt, presidenten och hans livvakt blir kära, såg det ut som.
Filmen får en mjölkslurk av oss, dock hade vi jävligt kul när vi såg den, Daniel Lee, ditt skratt är priceless!

Nått som jag måste nämna om Daniel Lee oxå är att när vi satt i Jacuzzin i fredags "råkade" Mr. Lee säga fel på ett/en innan ett ord. Jag sa att han hade samma sjukdom som Kevin som har väldigt svårt för detta. Han blev arg och sa att han visst kunde skilja på en och ett och att han bara gjorde en groda.
Jag gjorde då ett litet test på Lee.
Jag började med att säga. "Det heter ett jacuzzi?" då svarade Lee "Nej, en jacuzzi!"
Min andra fråga blev "Det heter ett dusch?" Lee: "Nej, en dusch!"
Min sista fråga blev "Det heter en glolvmopp?" Lee: "Neeeej, ett golvmopp!"
HAHA, busted =D

Ännu en arbetsvecka väntar, men på fredag ska vi styra skön utgång. En ny hemlig person ska oxå med (den som ni i PRS inte tror finns!)

Obeskrivligt mycket kärlek till er mina hundar
Nissä

överlag en tråkig lördag

Jag bestämde mig för att bara vara hemma i lördags, men hade glömt datorn på caféet så åkte och hämtade den. På väg hem igen stannar jag för ett rödljus. Hör ett BONK och känner hur bilen gungar till lite. Kliver ur för att kolla vad som har hänt.

Då är det en påtagligt berusad man som reser sig upp. Han har cyklat in i min bil. Jag försöker lysa med telefonen för att se att det inte är några skador på bilen, det såg okej ut. Mannen ser väldigt chockad ut och jag frågar om han mår bra. Han mumlar något, hoppar på cykeln och vinglar bort.

Hela situationen var jävligt rolig. Han har alltså kommit i full fart och cyklat rakt in i sidan på min bil när jag stod still.
Jag kunde inte sluta skratta. Den annars så tråkiga lördagen hade helt plötsligt blivit så mycket roligare.


Ps. Jag tror att Fredric är lite kär.. Toffeljävel.

Lillsis


Whiskey + Öl + Rosè vin = Huvudvärk och en dregglig kudde

Ojojoj!

Har idag upptäckt en ny form av alkohol haltiga eftereffekter!
Efter en ny resa in i dimman ute i Nacka med en hel del roliga historier (Några får nog hållas under hemlighets stämplat material tills vidare) skulle man ta sig hem me en bulle. Jag, Hank Dee, Nicket och the Gurr hoppa in i taxin o rullade in mot stan, efter mkt skrik i baksätet så va vi framme vid varderas hushåll. (Gurra betala inte en krona bye the way Grrrr)

Jag har inte så mkt minne av när jag kom innanför dörren, men de verkade inte som jag gjort mkt mer än o ramla ihop i sängen o decka.

Iallafall, poängen med de här inlägget är just hur bra jag mådde imorrse och just i detta tillfälle som de här skrivs.
JÄVLAR vad jag har mått piss idag, min morgon börjar med att jag vaknar kl 9.00 fullt påklädd, teven är på och jag har dregglat ner min ena kudde, huvudvärken är brutal och munnen är en öken.
När jag väl klämt i mig en kanna vatten med is inser jag att jag inte har nå snus, så på med jackan o ut i verkligheten och kämpa sig till 7leven, kommer hem med 1 dosa snus, 1 L juice och en Ben & Jerry glass!

Börjar med att slå på Vantige point, hyffsad rulle men lite för avancerad för dagen efter offer!
Jag ger den 2 mjölk paket av 5 möjliga

Sedan åkte The bank jobb på, en engelsk film med sköna komentarer och massa halvnakna tjejer, utmärkt dagen efter film!
Jag ger den också 3 mjölk paket av 5 möjliga

Efter den åkte The Matrix på, och som vi alla vet är den allt man behöver dagen efter, massvis med pang pang och underliga men ändå sköna kläder och att dom aldrig tappar sina solbrillor när dom gör volter o trixar!

Den får 4 mjölk paket av 5 möjliga

När mörkret börjar falla e de dags för dom läskiga filmerna som jag inte ännu sett än, men jag återkommer om dom, det är ialf One missed call och Rec. så nu ska jag hoppa i säng o krama kudden (den som inte luktar saliv med öl aromer) och börja inse att man inte är 21 längre och klarar inte av så intensift drickande ;)

Många kyssar
King Julian

sthlm vs uppsala

Vi hade finbesök från övfre uppsala, som undertecknad uttryckte sig väldigt charmigt under gårdagskvällen.
Det vankades grillfiesta hos punggren i hans andra hem i Gustavsvik. Ryktet spreds och hela ligan var på plats.
Kul som fan att se, var ett par veckor sedan det hände senast. Extra mys var att Nicket gjorde comeback!
Omys att Master Kev (aka Ice Papi) blev "sjuk".

image120
Nicket ser lagom nöjd ut med klimatet i Sveriget. "Men åk tillbaka då diiin jääävel!"

Ser fram emot att styra en hederlig grabbkväll för att höra Nickets sköna storys och även dela med oss av de bravader vi stått för hemma i El Stocolmo!


Grillen var igång vid 7 (?) och inte helt överraskande var det damerna som imponerade mest när det gällde matval och engagemang. Jag och Punggren köpte 50 yakitorispett. Okomplicerat men dessvärre mindre charmigt på tallriken..
Finbesöket från Uppsala visade sig vara hyfsat hårdkrökande bruttor med skön humor och härlig värme. Vid bussbordet vek dem sig dock en aning.. Men helt ok med tanke på rookiestämpeln.

Bastun och jaccuzin var i full gång och inte helt oväntat satte det bra fart på deltagarnas fyllenivå. I vanlig ordning bleknade min överkropp kraftigt när jag kom nära karatekidsen, men det var bara att acceptera och gå vidare.
Försökte istället se cool ut i mina kärlekstatueringar, osäker på utgången med det.

Syster dök upp, laddad till tänderna, släpandes på ett packat födelsedagsbarn + sidekick. Dansade runt, drömde sig bort till Nissäs storebror. Eller möjligtvis en och annan lillbror. Hoppade i lilla Fridas, 8 år, klänning och såg allmänt oskuldsfull ut. Hrm. Hon kom, hon sågs och hon segrande. Stort.

image119

Extra extra:

-Jag + Nissä fick våra asses kicked badly på Air-hockeyn. Inte helt ok.

-Julle var på sitt skönaste grova humör.

-Nicket gick all in med kameran.

-Massage + bastu är helt ok.

/F

en bättre dikt

Vart hon än sätter sina fötter,
stöter hon enbart på nötter.

Killar som tror att hon henne på fall kan få,
men egentligen vill hon bara att dem ska vända på klacken och gå.

För alla dessa ragningsknep på henne fungerar ej,
så det är inte ens någon idé att säga hej.

För hon förtjänar det bästa,
och någon som kan av livet ge henne det mesta.

Någon som kan ge henne massa presenter och ting,
möjligtvis en ferrari eller diamantring.

"Det är tanken som räknas",
får henne att vilja kräkas,
och inte nog med de,
för att få träffa henne måste man böna och be.

Så att försöka ragga på henne är ingen idé,
för i hennes ögon är ni redan passé.

För Lil'sis är på alla killar som stöter på henne så less,
för de enda hon vill ha är dem som är med i prs.

För det är dem som ger henne mest,
helt enkelt bara genom att vara bäst.


en dikt

grabbar grabbar små
hur kan ni tro att jag inget sex få

för en hunk som jag
är ligga en självskriven lag

nu må det vara så
att mina busiga stunder är få
men det är inget jag kan rå på

sex är en vacker symfoni
och blir man utan
tar man till onani

livet leker ändå
jag är frisk från topp till tå

har många fina vänner
som mig in på skinnet känner

därför får jag ingen panik
om nu mitt sexliv skulle vara skit!

/F

Fredric - Arg

Hejsan. tänkte bara ställa en liten fråga.

Det är nämligen så att Fredric som jag jobbar med har varit grinig idag och då börjar jag undra..
Kan det vara så att killar också har pms?
Eller beror det på att han inte fått sex på länge?
Taksam för svar. Puss så länge

Anonym

freddie g

jag syr inte bara barnkläder och gayiga scarfar, här har ni ett utav dem senaste alstren min maskin krånglat fram..



har en hel del nya sköna plagg på gång! speciellt på t-shirtfronten, ska visa dem här på bloggen lite senare..
surfa in på http://www.freddieg.se och kolla in mina kläder!

det här var nog det seriösaste inlägget på bloggen hittills, eller nja, kontaktannonsen var iof faktiskt också seriös..

/F

Badda katten

Igår i skolan försvann min almenacka. Jag fick lite panik då jag verkligen skriver upp alla viktiga tider där. Har verkligen 0 koll utan den. Imorse fick jag ett sms från nån snubbe som hittat almenackan, jag mötte upp honom, tackade och gick på lektion. På rasten kikade jag i min lilla svarta mysbok och såg att jag tydligen ska "Vattna blommorna!" den andra Maj och att jag ska "Badda katten!" den 24e Maj.
image116
Antingen har jag fått för mycke slag i huvet och glömt att jag både kan vattna blommor och har en katt hemma, eller så har den här killen kluddrat i min BIBEL!
Om jag ser honom i korridoren så ska jag badda honom i toaletten...

// Nissä

Lund!!!


Vi hade länge planerat att åka ner till Joel i lund, så när vi bestämde oss förra veckan var vi alla taggade till tusen!
Jag blev upphämtad klockan två på fredagen i en skön kebabräser.

image88
Det var riktigt skönt för fredde och danne som satt i fram och mindre skönt för mig i 140km/h i 10 grader nedcabbat. Vi stannade vid hallunda centrum för att köpa kebab-öl och falafel-sprit som vi tänkte konsumera senare under dagen. Väl inne i centrum kommer vi på att vi borde ha någon liten present till Joel. Vi hittade nån outlet där vi köpte barnvantar (Joel + flickvän har nämnligen vart ihop i 4år å det kanske e dags snart...) , ett par älgstrumpor och ett par extremt fula kalsonger. Totalkostnad 35:- du är inte värd ett öre mer joel.

Jag fick dock lite ångest över att han bara skulle få skitsaker av oss så vi fick in i en djurbutik!
Där sa jag till föreståndaren att jag ville köpa den billigaste fisken hon hade!
Hon blev då skeptisk och fråga vad jag hade för akvarium och vad jag hade för fiskar.
Jag sa att det va till en kompis som hade akvarium men hon vägrade sälja en fisk till mig innan hon visste allt om allt. "Det är ändå ett liv vi pratar om".
Jag drog då ett låtsassamtal över telefonen bredvid fisktanten och upprepade det molgan sa över telefon "7x7meters akvarium, aha, oki, bara guldfiskar? ok"
Jag fick därefter köpa en guldfisk! Fisken fick jag i en liten plastpåse med vatten i. Jag frågade hur länge den skulle överleva i påsen. Den klarar sig nog i en timme svarade hon. Hmmmm, lund....

image90
                                          Fg Punggren och Firren (Och resten av PRS på freddes tröja)

Vi åkte därefter non-stop till gränna då vi stannade för att leka lite. Grabbarna försökte göra hoppkick á la Nissä.


Fredde har extremt bra balans, titta hur han står på Dannes huvud.
image93

Fredde och jag svävar lite.
image94

Vi åkte sedan ner till Lund med bara ett litet stopp på mcdonalds, där firren självklart fick följa med in.

Fredde psykar fisken med att äta en Mcfish.

Väl nere i Lund får Joel sina presenter. Värt att nämnas är att Joel har jobbat på skansenakvariet i typ fyra säsonger och är extrem djurvänn, han skulle inte döda en fästing som just smittat honom med HIV, promise!
Han blev lite förskräckt när vi drog fram guldfisken i påsen och han hjälpte den snabbt in i en vas som fick fungera som ett provisoriskt hem.


Joel och hans underbara flickvän Sofie hade lagat middag till oss. Vi käkade, krökade, duschade och drog sen ut.
Vi mötte upp lite kvinnliga bekanta på &-Baren och chillade där på ett par bira nån timme.


Vi hamnade sedan på den största korvfesten i lunds historia. 300 killar, 4 tjejer, varav 2 var "extra fylliga".
Jag gick fram till en av de fylliga och viskade att min vän med hängslen (fredde) blir extremt upphetsad om man hängseldaskar honom (drar ut hängslena och släpper dom). Fredde blev vettskrämd när hon dundrade fram och schhhtssade honom. Daniel lyckades även nämna för henne att fredde va blyg men var väldigt intresserad av henne. hihih. Annars bestod kvällen mest med att mysa med Joel.


En skön grej som hände var att danne försökte high-fiva mig efter det lyckade fiska-ragg-till-fredde-försöket. Med ett antal bärs i kroppen var min precision inte den bästa. Jag saftar i ett fett finger i ögat på stackarn. Snygg han blev...
image102
Nåt som irreterade mig nåt enormt var när vi stod ute å chillade och en brud började tigga cigg. Danne bjöd och var trevlig. Jag skulle då prova min skånska (vi e ju experter på att härma stephen i playa del sol = världens coolast kille)
Jag började köra skånska med denne lilla tjej. Frågar därefter om jag låter skånsk. Hon säger då ja, det gör du.
Jag blir då alldeles till mig och börjar skryta för grabbarna då hon skriker "NOOOOOOOOOOT!". "Nej du låter bara extremt jävla bögig". Jag blir skitsur och jag å danne börjar dryga oss. Fredde blir då sne för att han anser att han har halva inne efter 25sekunders kallsnack. Fredde är mensig resten av kvällen och attackerar oss med lowkicks hela vägen från klubben till mcdonalds.

Joel och drygtjejen.

Sedan Fredde, börjar jag undra, hur är det med huden under hakan, börjar den bli slapp?
Spana in denna bild, HAH!
image101
                                                                        Tjock Fredde! Dallerhaka!

Lördag
Vi vaknar av skansentönten Joel som vill gå till en djurbutik och köpa ett akvarium och mat å grejer till fisken. Vi går först förbi en nation och käkar lunch, pizza och chockladboll, mums.

E dom inte söta?     Och lunds sötaste par!

Vi drar sedan runt på stan ett tag, köper fiskgrejer och alkohol. Rätt kul när vi märker att joel och fredde har exakt samma outfit. Vita skor, ljusa jeans, vit t-shirt, grå munktröja, svart skinjacka och schal på sig. gay?
image104

Jag och Joel passade sedan på att få våra drömmar uppfyllda genom att söka till idol.
Vi gick vidare och ni kommer nu se oss i finalen i stockholm. Vi sjöng PRS-låten =)
image105

När vi kom hem kollade vi på fotbollsmatch och drog ett par bärs, åkte å handlade å gjorde middag.
Här ser vi en glad fisk och en glad joel.
image106
Fisken har fått en stor skål. stenar, lite blad och en dödskalle! Och maaat!

Kvällens utgång blev rätt sen då vi skulle hälsa på lite folk i närheten och sedan ha ett seriöst grabbsnack i nåra timmar. Vi kom ut vid 1-tiden och började på &-bar igen där vi mötte upp lite folk. Vi skulle sedan vidare till en fet klubb men joel va säker på att kön skulle vara extremt lång, men han visste ett annat bra ställe.
Vi gick in på den klubben som joel rekommenderade. Det va såååå mkt folk där.... NOT! Vi fördubblade antalet där inne med oss 5 pers som gick in. Men skoj hade vi iallafall!

Fredde tittade in i ett rum och försökte gå in, han blev stoppad av vakten. Det var 4 grabbar som stod och dansade själv där inne. "VIP-RUM, du får inte gå in här." Fredde frågade om han drev. Det gjorde han inte.
Joel ska aldrig mer få bestämma. Håll dig till fiskar, idiot!
Efterfesten var bättre. Sofie kom hem med ett par grabbar och tjejer, jag va tokfull, deckade ganska snabbt. Fredde hällde upp shots till alla, men ingen ville dricka. Fredde drack alla själv.

Söndag
Vi tar farväl av Sofie, Joel och fisken. Jag lägger mig med täcke och kudde bak i bmw och somnar direkt. Fredde läser aftonbladet och Danne kör. Efter två timmar kollar fredde upp och  undrar vart danne är påväg. Dumjäveln har kört åt fel håll i två timmar... Oj, kom vi till gbg, har fredde sin grymma tjejkompis där? Ska vi ödsla mer tid å åka förbi henne? Jag tror att grabbarna planerade det här...
image109
Punggren, Fredde och Carro

När jag fick veta att vi var i gbg istället för i stockholm försökte jag ta livet av mig genom att hoppa så högt som möjligt och landa på huvudet.
image110

Jag dog dessvärre inte och fick istället trösta mig med att vi åkte förbi min gamla rivieran-kompis stina och jossan som bor utanför gbg.
image111


 

Jag va nöjd tillsist. Carro är helt underbar och det var kul att hälsa på stina och hennes sköna famlij.
Vi kom hem sent, men resan var som resor brukar va med mina hundar. Skojjig och knasig.
Längtar redan till nästa!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Måste bara till lägga en liten kommentar från Nisse som vaknar upp i gbg.

Jag citerar:
 "Danne din dumma jävel hur fan kan du köra fel, svårt att läsa eller?
Det är bara att kolla efter (Nisse börjar bokstavera vägskylten..) S T Å K ...."

Punggren/ Dan Diesel/ Mr Love

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
En annan skön är när vi sitter och försöker komma på namnet på en skådis..

F: Han har varit med i filmen Hunted.

Nisse svarar: Nej vadå, du menar väl filmen Jagad?

/Fredde
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puss
Nissä, Freddie och Punggren

Ny kamera!

Jag har ca 27.385 bilder som jag tagit sen jag fick min första digitalkamera vid 16års ålder. Jag kunde ta typ 17 bilder på en blomma, bara för att det va kul att ta kort. Från en fest kunde jag komma hem med 200 färska kort på kameran.
Nu har jag varit utan kamera i ett halvår och jag har missat att dokumetera många roliga stunder!
Min pappa kollade på tv igår då doggedoggelito började sjunga "cyckel på köpet", elgigantenreklamen....
Min far som har sin 60årskris kom på att han ville ha en cyckel och tvingade med mig till elgiganten med lov om att om jag skulle få en kamera som ingick i "cyckelpåköpetkampanjen". Fair deal tyckte jag!

Min far är ganska prylbög och när vi kom dit gillade han varken cyckeln eller kamerorna som var med i cyckelkampanjen. Så jag fick sonys senaste digitalkamera med touchscreen och hela skiten =)
Kul när farsan e på prylböghumör.

Så, det jag skulle komma till var att nu är tillbaka som killen som tar massa bilder på blommor och minst 200 bilder per fest igen!
Vi börjar med att dokumentera lund-resan som jag Freddie och Punggren ska åka på över helgen. Äntligen ska vi få leka med vår lilla Joel igen!

Klick Klick
Nissä

inga kommentarer syster

image85

dumma feffisen

Fredric "Feffisen" Gustafsson var dum för han skjutsade inte hem mig, så jag fick åka tunnelbana i mina träningstights, svettigt hår o för stor tröja. Plus att jag mötte en jättesnygg kille som typ flinade åt mig. 

Så då lägger jag upp denna bild. Fredric sover sött?! Han skulle inte jag vilja möta i en mörk gränd, eller i sängen?!


image84

stavreviken

I torsdags förra veckan bar det av mot norrland för ett par dagars helvillt festande, Stavreviken är kännt för sina galna nattklubbar och festgalna invånare, alla 14 st. Jag och syster tog bilen, det var mysigt att cruisa upp med skön musik..

Kom fram vid tio, halv elva någon gång.. Till detta överbefolkade område.
image67
Stavre 410, middle of nowhere, typ. Men förjävla fint och mysigt.


Lillbrorsan Milton fyllde år på fredagen.. Laddad till tänderna väckte han oss vid halv sju och då var det bara att börja leka med Transformers, bilar och svärd. Hade rätt kul trots mitt zombietillstånd på morgonen, credd till Milton som fick liv i mig i över huvud taget..





 
Senare bar det av mot köpcentret och senare även in på stan. Milton började showa direkt genom att skjuta av sina vassa kommentarer:

M - Jooohannaaa, kommer du ihåg när jag var tre år..?
J - Ja, det var ju igår..
M - Mm, då kunde jag inte bära den här påsen, men det kan jag nu, så de så.

Jag och syrran är inne på HM.. Milton kommer i full fart mot oss, vi står ganska nära en tjej som jobbar i butiken vid tillfället, och drar av den sköna: "Det är baaaara skiiiit här!"

Vi är på Åhlens, försöker kirra ett par jeans och en skjorta.. Johanna har precis fått av honom allt förutom kallingarna och strumporna när han bestämmer sig för att, ja typ, streaka rakt igenom hela Åhlens. Show.

Här är han påklädd dock..




Efter fem besök på samma leksaksbutik lockade vi med glass, Milton var på. Vi kliver in hand i hand och säger hej till tjejen bakom disken..

F - Vi har en liten cool kille här som fyller år idag!
Tjejen - Jaha, hur mycket fyller han då?
Milton - Jag fyller fyra idag, och nästa år fyller jag fem.
Tjejen - Jasså, då var du alltså tre förra året?
Milton - Hm, öh, aaa..




Hann med lite hockey också..




På fredagskvällen blev det en snabb visit på stan, jag och Johanna plus två av hennes kompisar. Jag var chaufför, det var hellugnt.. Vi gick till Storgatan Bar o Kök, låter namnet lite bekant?..
Så här kul hade vi där iaf..


synd att inte jag fick bärsa ändå, jag och syster är ett bra radarpar.. vi hade nog kunnat vända upp och ner på stället.


På lördagen blev det kalas.. Min tröja jag sytt till Milton fick tävla mot 1x1 meter stora hårda paket, jag var chanslös..
Succépaketet var helt klart pruttkudden han fick av sin Farfar. Han kunde inte låta bli den. I en ställning liknande den tjejer måste ta till när dom ska kissa i skogen dunkade han sin lilla rumpa upp och ner, om och om igen.

Här är en bild när han är in action.. Tyvärr inte på den ställning som förklarade, det är lite synd.. Men i think you get the picture..
     





       



extra extra

-När IKEA inte fanns uppe i Haparanda var Sundsvall IKEA den nordligaste.. Då kom det dagligen busslaster med folk från Norrland för att köra loss. Det var också väldigt förekommande att folk campade på parkeringen.. Helt seriöst alltså.

-Om sju dagar kommer Nicket hem! Sjukt kul, we miss him. Det som också är positivt är att han ska flytta in en sin lägenhet i Årsta, skönt med en till PRS:are i samma område.. Plus att jag och danne kommer få avlastning när det gäller att vara barnvakt åt Nils.

-Hörde att Gurra G har trampat rätt mycket lego senaste helgerna..


/F + lil' sis

Oops

Fredric och jag har besökt Timrå över helgen. Mer om det kommer snarast..

På vägen hem satt jag och löste ett korsord, vilket jag är bra på!! (oftast)
Jag hade nästan löst allt, men det var en sak jag inte fick ihop.


J frågar F:         Ledordet är King Kong, det börjar och slutar på A och en bokstav saknas i mitten..
                           Vad i helvete är det? Det finns inget ord som passar in där!!

F svarar:           Apa?

Oops.

Döm mig inte! Jag är inte dum. Jag har bara otur när jag tänker.

lillsis


Stackars Punggren...

1. Jag har lånat hans nya skor, han kommer inte få tillbaka dom, dom e snyggare på mig.
2. jag råkade ge hans nya dator virus, vågade inte kolla på "two girls one cup" på min dator hemma, man kan ju få virus! Datorn måste nu formateras.
3. När datorn gått sönder fick han låna ett ps3, för att ha något att roa sig med. När han tyckte spelet var som roligast kom jag och hämtade det.
4. Jag "glömde" mitt visakort hemma i fredags, daniel fick lägga ut för mig. Han får aldrig se dom pengarna igen.
5. Punggren har en Punggren.

RSS 2.0