stavreviken

I torsdags förra veckan bar det av mot norrland för ett par dagars helvillt festande, Stavreviken är kännt för sina galna nattklubbar och festgalna invånare, alla 14 st. Jag och syster tog bilen, det var mysigt att cruisa upp med skön musik..

Kom fram vid tio, halv elva någon gång.. Till detta överbefolkade område.
image67
Stavre 410, middle of nowhere, typ. Men förjävla fint och mysigt.


Lillbrorsan Milton fyllde år på fredagen.. Laddad till tänderna väckte han oss vid halv sju och då var det bara att börja leka med Transformers, bilar och svärd. Hade rätt kul trots mitt zombietillstånd på morgonen, credd till Milton som fick liv i mig i över huvud taget..





 
Senare bar det av mot köpcentret och senare även in på stan. Milton började showa direkt genom att skjuta av sina vassa kommentarer:

M - Jooohannaaa, kommer du ihåg när jag var tre år..?
J - Ja, det var ju igår..
M - Mm, då kunde jag inte bära den här påsen, men det kan jag nu, så de så.

Jag och syrran är inne på HM.. Milton kommer i full fart mot oss, vi står ganska nära en tjej som jobbar i butiken vid tillfället, och drar av den sköna: "Det är baaaara skiiiit här!"

Vi är på Åhlens, försöker kirra ett par jeans och en skjorta.. Johanna har precis fått av honom allt förutom kallingarna och strumporna när han bestämmer sig för att, ja typ, streaka rakt igenom hela Åhlens. Show.

Här är han påklädd dock..




Efter fem besök på samma leksaksbutik lockade vi med glass, Milton var på. Vi kliver in hand i hand och säger hej till tjejen bakom disken..

F - Vi har en liten cool kille här som fyller år idag!
Tjejen - Jaha, hur mycket fyller han då?
Milton - Jag fyller fyra idag, och nästa år fyller jag fem.
Tjejen - Jasså, då var du alltså tre förra året?
Milton - Hm, öh, aaa..




Hann med lite hockey också..




På fredagskvällen blev det en snabb visit på stan, jag och Johanna plus två av hennes kompisar. Jag var chaufför, det var hellugnt.. Vi gick till Storgatan Bar o Kök, låter namnet lite bekant?..
Så här kul hade vi där iaf..


synd att inte jag fick bärsa ändå, jag och syster är ett bra radarpar.. vi hade nog kunnat vända upp och ner på stället.


På lördagen blev det kalas.. Min tröja jag sytt till Milton fick tävla mot 1x1 meter stora hårda paket, jag var chanslös..
Succépaketet var helt klart pruttkudden han fick av sin Farfar. Han kunde inte låta bli den. I en ställning liknande den tjejer måste ta till när dom ska kissa i skogen dunkade han sin lilla rumpa upp och ner, om och om igen.

Här är en bild när han är in action.. Tyvärr inte på den ställning som förklarade, det är lite synd.. Men i think you get the picture..
     





       



extra extra

-När IKEA inte fanns uppe i Haparanda var Sundsvall IKEA den nordligaste.. Då kom det dagligen busslaster med folk från Norrland för att köra loss. Det var också väldigt förekommande att folk campade på parkeringen.. Helt seriöst alltså.

-Om sju dagar kommer Nicket hem! Sjukt kul, we miss him. Det som också är positivt är att han ska flytta in en sin lägenhet i Årsta, skönt med en till PRS:are i samma område.. Plus att jag och danne kommer få avlastning när det gäller att vara barnvakt åt Nils.

-Hörde att Gurra G har trampat rätt mycket lego senaste helgerna..


/F + lil' sis

Kommentarer
Postat av: m

Miltons tröja var ju GRYM

2008-04-03 @ 08:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0