Hur man raggar upp en barbie docka

Att lyckas flirta upp en tjej är och har alltid varit mannens största mål, okej, iaf i PRS. Nisse har här gjort en demonstration i bilder hur man från första steget lyckas nå det sista. Till hjälp har han tjejen som alla killar spanat in i sin hemlighet iaf någon gång i livet, Barbie.


image136

Det första steget är det absolut viktigaste i hela raggningsprocessen, att göra ett närmande och lyckas skapa närhet. Det gäller att man gör det hela i hennes takt, ett stressat närmande kan lätt skrämma bort henne och då är du rökt. Tips för att komma närmare henne är till exempel att du berättar den berömda fiskehistorien eller låtsas sträcka på dig för att sedan lägga din arm runt hennes nacke. Som ni ser på bilden så har Nisse redan lyckats med detta och detta genom en annan version av fiskehistorie tekniken, fast ist för fiske så berätta han en gång om när han mötte Nicket på en herrtoalett och han hade en sån hääääääär stor... fast den storyn behöver vi ju inte gå in på nu.

image137

När du har lyckats med det första steget måste du relativt snart gå vidare så att tjejen inte hinner bli uttråkad. Fortsätt att fejka din ömhet och mjukhet som du, ge henne några komplimanger och försök sedan att kyssa henne.

image138

Om du sköter dina kort rätt så kanske du har tur att nå steg 3. Men detta steg kommer jag inte gå in på nu, utan det tar vi i ett nytt inlägg, då Danne kommer vara våran bildinstruktör ;)

Kyss på rumpan

/Nicket

Kommentarer
Postat av: f

I loooooove you Nicket!

2008-04-20 @ 23:57:21
Postat av: Nissä

I hate you guys :)

2008-04-21 @ 00:48:48
Postat av: bella

fiskhistorien börjar bli gammal, den körde nils första ggn vi sågs för snart 5 år sedan. haha

2008-04-24 @ 20:53:42
Postat av: barbie

hur man raggar upp barbie sa ni? skön historia illusterat av nisse i jacuzzin där. hmm, den känns bekant?

2008-04-24 @ 23:20:00
Postat av: greken

haha brist på brudar nisse? :)

2008-04-29 @ 23:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0