Nissäs första inlägg!

Fredric tjuvstartade med bloggen. Men här kommer en liten presentation av PRS så att ni miljoner läsare förstår vilka vi är...

PRS - Party Rescue Service är ett gäng pojkar (+cristel) som älskar att åka på mysiga myssemestrar tillsammans. Det hela började med Gotland 2004 då vi kallade oss för 08-Schteekers, ett gäng på 10 pers som alla hade kycklinggula t-shirtar en vecka i sträck. Vi hängde konstant på tivolit i visby hela v.29. Det var magiskt!
Vi har efter det fortsatt med ett par resor om året.

Jag ger er lite godbitar från olika resor!
image13
Sälen 05: 08 - Luder
image14
Gotland 06: 08-Schteekers

image17
Rhodos 06 - PRS

image15
Åre 07 - Vem bryr sig?

image16
Gotland 07 - PRS

image18
Ayia Napa 07 - PRS

Medlemmar

Daniel Ljunggren - Punggren - blev tvingad av prs att tatuera sitt smeknamn med tillhörande bild på sin söta kropp. Punggren är kamikaze no1 i prs, han tar ofta på sig skit för att polarna ska vara fläckfria i damers register.


Fredric gustafsson - Freddie G - vår designer. Föddes på en symaskin. Har du ett hål i tröjan, han fixar. Har du en för stor t-shirt, han syr in den. Har du en fest, han är där, full, fullare eller fullast. Han är i alla fall alltid sötast.


Nils Widlund -  Nissä - Trots landslaget så lägger han ner lite mycke tid på att festa som träning. Får tjejerna på fall med sina snilliga kommentarer. Har alltid åtminstone tre 14-åringar efter sig hela tiden. Men vem kan motstå Nisses guldlockar? (skrivet av Johanna)


Julian Marklund -  Don Juan -vår backslickbrat i gänget. Står ofta för champagne och ostron på förfesterna. Står ofta för de roligaste händelserna på resorna också. Ett exempel är Rhodos där han första kvällen piercade bröstvårtan, dansade naken på en bardisk framför ett fullt dansgolv, brände alla sina resepengar på en strippa och somnade i sina egna spyor. Deckade på 66% av förkröken nyligen i åre.


Kevin Arroyo -
Papi - brukar ha falskleg för att sänka sin ålder. Vår gosmums som inte har nån känsla för om man säger "en" eller "ett" före olika substantiv. Hävdar ofta att han ska sluta umgås med oss för att han är för gammal, men kommer alltid, alltid tillbaka.


Henrik Danielsson - Tiny - Största killen i PRS. En stor krambjörn. Går ofta omkring i korta rosa shorts och en alldeles för liten piké. När han festar så gör han det ordentligt, bränner gärna en 5 papp på en kväll för att sedan ligga i ide i en månad innan det är dags för en festkväll igen. Bra på att styra äldre damer.


Michael Berglund - BBQ Mike - Vår grillmästare som är expert på att dricka alldeles för mycket och decka. Och när han deckar e han extremt svårväckt som ger oss möjlighet att göra roliga saker på Mike! Är även expert på att göra helikoptern på roliga ställen. Olika nattklubbar i stockholm, tofta v29, i en snöstorm i åre 07 bland annat.

Micke deckat i gbg

Daniel Lee - Bruce Lee - Killen som aldrig kan stå still. Hör han musik kör han igång sina heta avancerade moves direkt. Det spelar ingen roll om vi är på fest eller om vi står på mcdonalds. Kan vara lite jobbigt om man försöker ragga på en dam och en partygalen Lee går imellan och ska tokröjja, cockblockervarning. Han är förövrigt väldigt lik gym-pt'n i filmen "a night at the roxburys". Han är på dagarna PT och han har ett svårt uppdrag framför sig, få PRS i form inför Magaluf i sommar!


Chalat - Thailuder - Vår söta thaipojke hittade vi i ett dyke 2006. Han gick rakt in i våra hjärtan. Killen som alltid ler, hur mycket man än provocerar honom. Kan charma upp vem som helst men sina risnudeltatueringar.

Cristel Norling - Chris - värvad på Rhodos 2006, kallad för PRS-mamman. Var värst på alla sätt i Ayia Napa, PRS överklyckliga, pojkvän Nicket mindre glad.


Nicklas Johansson - Nicket - Vår sötnos som är jorden runt just nu. Är ihop med PRS-mamman Cristel. Nicket är en ordentlig och snäll kille, förutom när han hänger med oss.


Erik Whalqvist- V.A - Vi minns ladan på Punggrens land, vi minns tjejen i gbg, vi minns ragget från skarpnäcks tunnelbana. Vi lyckas dock alltid cockblocka Erik på ett eller annat sätt. Svensk Mästare i kungfu och Svensk Mästare i att få blyga tjejer i säng. Hugg hugg =)


Joel JERKER -  Mr Schitzo - lugnaste finaste pojken, toppbetyg och spelar fiol. Har haft flickvän i fem år och är en svärmordröm....men inte när han är med PRS, då är han värst! Vi minns när han fick småtjejer att gråta när han agerade "modepolis". Bor numera i Lund där han pluggar till rik. Har en mycket varm plats i vårt hjärta, lundresa planeras!


Johanna Gustafsson - Lillsis - Vår lillasyster Johanna har inte varit med på någon av resorna då hon helt enkelt inte vill. Hon är två år yngre men tycker tydligen vi är för omogna. Hon är den som umgås mest med oss ändå, och kommer vara skribent här på prs-bloggen. Johanna e expert på att ragga upp fredrics innebandykompisar och expert på att hugga oss prs-are så vi aldrig nånsin har någon chans på henne tjejkompisar!


Den här bloggen kommer inehålla knasiga grejer vi i prs gör. Vi kommer skriva om våra helger, fester, roliga vardagsgrejer, mode (fredric), våra resor m.m. Vi kommer även använda detta som klotterplank och sandlåda, nu huggar vi varandra pojkar å flickor =)

Puss Nissä

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0