viva la visby, dag 1

Ett charmigt, laddat och alltid presterande gäng grabbar kryddat med en underbar liten syster slet sig tidigare i sommar loss från vardagen för att inta fagra Visby.
Minnena från tidigare Gotlandsresor är många och i de flesta fall sjukt bra. Dock efter förra årets mindre lyckade vistelse på ön för de flesta infann sig en galen revanschlusta! Och visst fan bar det frukt, Gotland 2008 skulle komma att bli en oförglömlig vecka!

Häng med på den ocensurerade berättelsen om veckans eskapader där nyblivne medlemmen Jerker stod för de överlägset vidrigaste prestationerna! Detta är dag 1.


Please do the BSB-pose.




På väg till Kallis

Det började dock inte så lovande... Det var kaos utanför Kallis och efter en och en halv timmes köande gav vi upp. Lite surt men vi ordnade upp det under nästkommande dagar, det kan jag lova.

Lee började frysa.
Men det ordnade sig
när han fick låna en fin tröja.



Vi satte istället igång vår egen härligt långa förfest inför kvällen när vi kom tillbaka till Klinttorget. (Vilket bör aspirera på bästa boendet på hela Gotland..)

Joels Gotlandsmentalitet var tillbaka i gammal anda och det får Punggren smaka på, Joel gav honom ett kokt stryk. Välkommen tillbaka käre vän, du var saknad.

Nisse ville inte vara sämre och börjar lowkicka Mikey. Detta är inget att rekommendera då älskade Mikey boy kan ha aningen svårt att släppa ett nederlag på fyllan..

Den kändes nog.


Det började klia i BSB-nerverna och Joel, Nicket och Nisse kliver upp på ringmuren och försöker se snygga ut. Resultatet kan diskuteras.

Nicket visade hela Visby vilket kalsongmärke som gäller.

Andra halvlek på förfesten är igång och Nisse likaså. Efter för många rundor av Ring of Fire är killen i full gång. Det märktes tydligt på hans beteende. Den lilla pojkrösten byttes ut mot ett brunstigt gormande. Nisse var på plats för att bli ihågkommen av andra anledningar än den tidigare mopedhistorien..
   

På väg till Burmeister kickade busgenerna in och ett betongfår fick lida för det. Dock endast kortvarigt då grannarna hade ett och annat att säga om detta. Omogen kille den där Jerker.

Ett urval av bilder från första kvällen...
     
Jag ser rätt sliten ut redan dag ett. Röd som en kräfta i ansiktet, tunga ögon och cigg på gangstervis.
Nja, där har vi nog anledningen till min torra vecka.

   


Varmt?


Extra extra:
Jerker ligger duktigt första natten. Så vilt att Jerkers polare Greger inte kunde tygla sig själv och börjar dra en runk till ljuden från toaletten där det älskades...


På återseende,

f to the g. freddieg

Kommentarer
Postat av: Nissä

Haha Jerker och Greger, vilka grabbar!

2008-08-28 @ 00:18:43
URL: http://prs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0